..:: PeaCe, LoVe & ReSpEcT ::..

By: Yasmin Yusoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Aug-2008 05:51 Email | Share | | Bookmark
~~ Yus & Siti = NiKaH ~~

abt to move
last touch from mak
 
View all 18 photos...
Alhamdulillah.. sume setel!

hmm... aku pun x tau nape lah aku ni sebak sgt masa adik yus nikah... (well, kate bjiwa halus.. hehe).. mungkin psl die d only adik lelaki yg aku ade kot... (doesnt mean that masa wedding yuyul n mira sok akak x nangis)... hehe..

to adik yus & siti, may happiness be yours 4eva.. aminnnn!!





Sunday, 10-Aug-2008 05:26 Email | Share | | Bookmark
~~ Rayyan = 8 months ~~

dlm buai
dlm buai lagi..
bz 'kemas' umah
View all 10 photos...
Kejap je kan rasenye Rayyan dah 8 bln... hmm.. skang ni Rayyan dah boleh panjat sofa tp pas die campak sume bantal kecik tu kat lantai lah.. adusss.... baru 8 bln dah lasak.. mcm2 hal... kat hall umah kene buat ala2 kubu, turun kan kusyen kepong sane sini...xmo kasik die lepas serata alam... klau x, kejap je smpai ke dapo... hmmm.. leh kata umah kdg2 cam kurengggg kemas lah... TIDAKKKKKKK... aku mmg xleh bab umah sndiri x kemas ni... sakitt je mata.. tp xpe, kdg2 tu kene biarkan je kejap.. kejap jelah... ngan buai lagi.. buai tu mmg tgh2 dunia, bile x guna kan, baru tolak ke tepi...haa... ckp psl buai, sebelum ni mmg x nak beli, tp pas pk blk, ok lah beli .. senang rayyan pun dpt tido lama, aku pun leh wat keje umah ngan senang.. klau x, selama ni tido setengah jam je siang, smnjak ade buai, 3 jam leh tido.. hehe.. xpe, kasik anak mummy tido lena2

haa.. lupe lak.. bab rambut trojan dah kene potong.. pelik lah, pada hal masa dlm pntang dulu mmg cukur abis, tp bile naik rambut ni, yg tgh2 je naik pjg, tpacak lak tu... yg tepi2 cam biase je... kdg2 bile bwk kuar mane2, org tegur cani "eh rambut baby mcm trojan".. mmg dlm 5 yg tegur, 4 org ckp cam trojan, x pun tegur cani "eh eh, nape rambut camtu".. hehe.. sukati korang lah.. tu psl jass dah kerat rambut rayyan kasik sama je.. xde dah trojan look tu

dah xde trojan sgt dah rambut ni kan


Sunday, 8-Jun-2008 08:53 Email | Share | | Bookmark
Wedding Wa

rayyan with atuk
 
 
View all 28 photos...
Balik kampungggg.. eh bukan.. g umah Pak Teh kat Jengka.. wedding Najwa... Congrats to Wa

B4 blk sini, singgah umah Kak Tam & Abg Atan kat Kuantan... over nite lak kat sane... singgah sane sini lah... & sempat gak singgah Teluk Chempedak... saje jln2 cuci mata.. nak terlepas ke sane x sure lak bile lg kan...

Rayyan & ayah


Rayyan & mummy


Rayyan with atuk, wan & acu


Wednesday, 28-May-2008 06:19 Email | Share | | Bookmark
Launching HTV2 @ Bukit Jelutong

taraaaaa
 
 
View all 16 photos...
HeiTech's new office at Bukit Jelutong, launched by Dato' Seri Najib...

Committee punye theme color BLUE & ORANGE.. well, aku sub-comittee jaga food, mknenye biru lah kan... tapi same ngan kak jus & 123... mmg lah beli tmpat lain2, dah kate carik baju biru & nak cepat lak tu, carik jelah baju pape, jnji biru kan... hehe... biaq pi lah kain sekayu pun...

Cosec & Legal je


sume ni level 15






Sunday, 25-May-2008 07:31 Email | Share | | Bookmark
WeDDinG ShAHiZaM

 
 
 
View all 16 photos...
Congrats to shahizam a.k.a kembam..

pape pun gambar ni sume, copy from nina & mona.. hehe


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net